Overlord - Raising Hell 

Finally!!!
Eindelijk het ik de tijd vrij kunnen maken om ook het spel te kunnen voltooien als de 'Evil Overlord'.

Tijdens de eerste keer spelen had ik al steeds meer interesse om beide zijden te bezichtigen.
Al heel snel kreeg ik het idee dat de 'Good Overlord' het dan erg lastig zou krijgen aangezien de 'Evil Overlord' meer extra's krijgt. Dit was dan ook de reden om als eerste te kiezen voor een run als 'Good Overlord', wat erg lastig bleek.

Ik had overigens al een pic gemaakt om het verschil tussen de oude en de nieuwe PC aan te kunnen tonen. Dat resultaat staat voor de goede orde hier nog eens.

Links: het resultaat van de AMD Athlon XP 2200+ met een XFX nVidia GeForce 6600GT; Resolutie: 1024x768 AA-Filter: 2x Quality: Low
Rechts: het resultaat van de AMD Phenom X4 9850 met 2 XFX GeForce 9800GX2; Resolutie: 1600x1200 AA-Filter: 8x Quality: Maximaal

Inmiddels is de Iiyama CRT vervangen door een Iiyama FullHD LCD met als gevolg dat ik het spel nu gespeeld heb met de volgende instellingen: Resolutie: 1920x1200 AA-Filter: 8x Quality: Maximaal

 

De nieuwe gecombineerde foto:

Links het resultaat als 'Good Overlord', in het midden van de start van het spel en rechts het resultaat als 'Evil Overlord'.
Tevens heb ik een Office 2007 presentatie gemaakt van de onderlinge achievements die er behaald zijn. Deze is 6.25MB geworden en is hier te downloaden.

De run als 'Good Overlord' bleek achteraf erg lastig en saai.
De run als 'Evil Overlord' bleek prachtig vorm gegeven. De gehele wereld werd erg duister stil en depressief. Dit was overigens ook niet echt gemakkelijk aangezien de Overlord wel krachtiger werd, maar door zijn hoge corruptie ook meer en krachtigere wezens aantrok. Dit is ook goed te zien in de presentatie.
Grtz.