Overlord II 

Gisteren de tweede run voltooid binnen Overlord II. Ditmaal heb ik eerst de Kwaadaardige run voltooid om te zien waar de kritieke punten liggen.
Het verschil is niet zo groot als in de eerste Overlord. De Overlord zelf veranderd bijvoorbeeld niet zo mooi mee als in de eerste. De gehele game daarentegen kijkt wel mooier.

De nieuwe gecombineerde foto op de AMD Phenom X4 met 2x XFX nVidia GeForce 9800GX2's op 1920x1200 en de beeldkwaliteit op zijn hoogst. (Nooit lags ondervonden)

Links het resultaat als 'Good Overlord', in het midden van de start van het spel en rechts het resultaat als 'Evil Overlord'.
Tevens heb ik een Office 2007 presentatie gemaakt van de onderlinge achievements die er behaald zijn. Deze is 7.53MB geworden en is hier te downloaden.

Zoals gezegt zijn de verschillen niet zo groot als in het eerste deel. Daarentegen is er een leuk geintje uitgehaalt met de Yeti en de onebekende duistere vrouw; deze vrouw blijkt je moeder. De, in het eerste deel aangewezen, kwaadaardige Meesteress heeft een goedaardige kind gekregen waar de goedaardige Meesteress een kwaadaardige gekregen heeft; vondt ik een leuke twist; al is deze niet overduidelijk aangegeven.
Grtz.